DMS-Dental merkintäkortti hammasproteettisille töille

Suomalaisen työn DMS-merkintäkortti on hammasproteettisille kojeille kehitetty suomalainen merkintä- ja tunnistusjärjestelmä, joka kertoo, että proteettinen koje  on valmistettu Suomessa CE-merkityistä materiaaleista korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. Järjestelmän avulla Suomessa valmistettu proteettinen koje voidaan rekisteröidä ja tämän jälkeen seurata laadun ja hoidon toteutumista.

DMS-merkintäpalvelu on suunnattu hammasprotetiikan ammattilaisille, jotka haluavat laadukkaille hammasproteettisille kojeilleen merkinnän suomalaisesta työstä. Tämä tuo luotettavuutta, sekä osoittaa että asiakkaasta ja hänen hankinnastaan välitetään.

Palvelua käyttävä taho vakuuttaa, että merkintäkortilla ja tunnuksella rekiseröidyt kojeet ovat suomessa valmistetut CE-merkityistä tuotteista, ja voivat täten rekisteröidä kaikki valmistamansa hammasproteettiset kojeet DMS Dental-merkintäjärjestelmään. Tämä mahdollistaa tuotteen laadun seurannan ja hoidon toteutumisen parhaalla mahdollisella tavalla myös myöhemmin toteutuvassa hoidossa. Lisäksi on mahdollista merkitä asiakkaan hammasproteettinen koje DMS Dental-tunnuksella, jolloin hankit asiakkaalle lisäturvaa ja huolenpitoa hänelle arvokkaan hankinnan kadotessa. Merkintä voidaan kiinnittää hammasproteesiin korjauksen tai valmistuksen yhteydessä.

Merkintäkoodi voidaan liittää myös asiakasnumeroon tai muuhun asiakastietorekisteriin niin haluttaessa.

Palvelun käyttö on helppoa ja edullista, ilman kuukausimaksua.


info_outlined Haluatko rekisteröityä? Luo tunnus ja tutustu tarkemmin palveluun ja hinnastoon.

Luo tunnus

Kirjaudu

Kirjaudu