Tietosuojaseloste

DMS Dental (Digital Marking System) on Whitering Oy:n (myöhemmin ”yritys”) kehittämä ja tarjoama palvelu. Yritys on sitoutunut suojaamaan henkilötietoja lainsäädännön edellyttämällä tavalla. Tämä tietosuojaseloste on laadittu Henkilötietolain 10§ mukaisesti. Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan niitä menettelytapoja, joita sovelletaan yritykselle luovutettaviin henkilötietoihin. Tutustu tietosuojaselosteeseen huolellisesti. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

1. Rekisterinpitäjä

Whitering Oy 
Y-tunnus: 2674487-6
Puutarhakatu 18 B 36
20100 Turku

2. Yhteyshenkilö rekistereitä koskevissa asioissa

Jari-Pekka Hakola
jari-pekka.hakola@whitering.fi 
Whitering Oy 
20100 Turku

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteritietojen käyttötarkoitus on: 

  • asiakkaan tunnistaminen 
  • asiakassuhteen hoito, ylläpito ja palvelun kehittäminen 
  • palveluiden täytäntöönpano 
  • viestinnän ja markkinoinnin kohdentaminen sekä kampanja– ja kontaktihistorian hallinta.

4. Rekisterin nimi ja tietosisältö

Rekisterin nimi on "DMS Dental asiakastietorekisteri"

Rekisterissä voidaan säilyttää seuraavia tietoja: 

  • Etu- ja sukunimi 
  • Postiosoite 
  • Puhelinnumerot 
  • Sähköpostiosoite 
  • Henkilötunnus 
  • Y-tunnus 
  • Kieli 
  • Asiakashistoria

Tietoja säilytetään ainoastaan asiakassuhteen keston ajan, jonka jälkeen tiedot poistetaan. Tiedot poistetaan myös asiakkaan kirjallisesta pyynnöstä.

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Tietolähteenä käytetään rekisteröitynyttä käyttäjää. Tietojen päivittämiseen saatetaan lisäksi käyttää VRK:n väestötietojärjestelmää ja Postin osoitetietojärjestelmää tai vastaavaa palvelua.

6. Käytössä olevat analytiikkapalvelut

Sivustollamme käytetään Google Analytics palvelua. Analytiikkapalvelun myötä saadaan tietoa vierailijoiden sijainnista (maa ja kaupunki), kielestä, käytetystä selaimesta, käyttöjärjestelmästä sekä palveluntarjoajasta. Yritys ei käytä tietoja suoramarkkinointitarkoituksiin, mielipide- ja markkinointitutkimuksiin eikä vastaaviin selvityksiin vaikka Henkilötietolaki niin sallisi. Henkilötunnusta ei luovuteta ulkopuolisille missään vaiheessa, lukuun ottamatta viranomaisia mikäli tämä on virantoimituksen kannalta välttämätöntä.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Yritys ei käytä tietoja suoramarkkinointitarkoituksiin, mielipide- ja markkinointitutkimuksiin eikä vastaaviin selvityksiin vaikka Henkilötietolaki niin sallisi. Henkilötunnusta ei luovuteta ulkopuolisille missään vaiheessa, lukuun ottamatta viranomaisia (esim. poliisi, rajavartiolaitos) tai tunnistautuneita terveyskeskuksia tai hoitolaitoksia mikäli tämä on virantoimituksen kannalta välttämätöntä. Yrityksellä ei ole säännönmukaista pääsyä tietoihin ETA-alueen ulkopuolelta.

8. Rekisterin sijainti ja suojauksen periaatteet

Rekisteri ja siihen tallennetut tiedot sijaitsevat suojatulla saksalaisella palvelimella, ETA-alueen sisäpuolella. Rekisterin käyttö edellyttää pääkäyttäjän myöntämää henkilökohtaista salasanaa ja sitä valvotaan.  

Talletetut tiedot on suojattu sähköisen viestinnän henkilötietolain, muiden sovellettavien yksilön tietosuojasta voimassa olevien säädöksien ohjeiden mukaisesti.

9. Suoramarkkinoinnin kielto-oikeus

Sinulla on oikeus kieltää yritystä lähettämästä sinulle suoramarkkinointimateriaalia ja lopettamaan sinua koskevien tietojen käsittely suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimuksia varten.

10. Evästeiden käyttö

Kävijän tietokoneelle voidaan ajoittain siirtää ns. evästeitä ("cookies"). Evästeitä käytetään kirjautumistiedon ylläpitoon. Evästeillä voidaan myös kerätä tietoja esimerkiksi miltä sivulta kävijä on siirtynyt osoitteeseen, mitä www-sivujamme hän on selannut ja milloin, mitä selainta hän on käyttänyt, mikä on hänen näyttönsä resoluutio ja käyttöjärjestelmä, sekä mikä on hänen tietokoneensa IP -osoite eli mistä Internet -osoitteesta hänen lähettämänsä tiedot tulevat ja minne ne vastaanotetaan. 

Evästetietojen avulla palvelun kävijämääriä voidaan seurata yrityksen ja sen yhteistyökumppaneiden toimesta sekä analysoida ja kehittää palvelua kävijöitä paremmin palvelevaksi. Lisäksi yrityksen yhteistyökumppanit saattavat käyttää mainonnan kohdentamiseksi evästeitä, joilla kerätään tietoa kävijän vierailuista tällä ja muilla sivustoilla. Evästeiden avulla kerättyä tietoa käytetään kävijän kiinnostusten kohteiden perusteella kohdennetun mainonnan tuottamiseen. Evästeiden avulla tehdyssä mainonnan kohdentamisessa kävijää ei yksilöidä eikä tietoja yhdistetä kävijältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin henkilötietoihin. 

Kävijällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista. Kävijä hyväksyy, että joidenkin palveluiden osalta evästeiden käytön estäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa palvelun toiminnallisuuteen.

11. Muutokset tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamatta siitä erikseen. Suosittelemme tutustumaan tietosuojaselosteeseen säännöllisesti.


Päivitetty: 26.8.2017