VASTUUVAPAUSLAUSEKE

DMS Dental järjestelmän World Wide Web-sivut (myöhemmin ”www-sivut”), joita tämä ilmoitus koskee, ovat Whitering Oy:n (myöhemmin ”yritys”) omaisuutta.

Avaamalla DMS Dental www-sivut sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Sivujen käyttö ei ole sallittua, mikäli et hyväksy näitä käyttöehtoja.

Kaikki DMS Dental www-sivustojen sisältämä tieto on yleistä informaatiota. Yritys voi muuttaa DMS Dental www-sivujen sisältöä, mukaan lukien tätä vastuuvapauslauseketta, aika ajoin, ilman ennakkoilmoitusta, joten tarkista tämä vastuuvapauslauseke käyttäessäsi yrityksen www-sivuja.

DMS Dental www-sivut saattavat sisältää tekijänoikeudellisesti suojattua aineistoa. Kaikki oikeudet, jota ei nimenomaisesti myönnetä näissä käyttöehdoissa, pidätetään. Sivujen sisällön tai sen osan kopioiminen, siirtäminen, jakelu tai tallentaminen missään muodossa tahansa on kielletty ilman yrityksen kirjallista suostumusta, näissä käyttöehdoissa mainittuja poikkeuksia lukuun ottamatta. DMS Dental www-sivuja saa katsella ja tarkastella tietokoneella (tai vastaavalla laitteella) sekä tulostaa osia niistä käyttäjän omaa, henkilökohtaista käyttöä varten. Sivujen sisällön osittainenkin jakeleminen on kiellettyä ilman yrityksen erillistä kirjallista suostumusta. DMS Dental www-sivujen sisältämiin yksityisiin asiakirjoihin voi liittyä erillisiä käyttöehtoja, jolloin näihin asiakirjoihin sovelletaan lisäksi tällaisia erityisiä ehtoja.

Sivujen ja niiden sisältämien tietojen käyttö yksityiseen, ei kaupalliseen tarkoitukseen, on sallittua. Jälleenmyyjillä on oikeus käyttää sivuston sisältämiä tietoja myös kaupalliseen tarkoitukseen, noudattaen kuitenkin yrityksen asettamia käyttöehtoja. Lehdistötiedotteiden ja muiden julkiseksi tarkoitettujen asiakirjojen kuten mainosten käyttö julkiseen tiedonvälitykseen on sallittu sillä edellytyksellä, että tiedon lähde mainitaan sitä käytettäessä.

DMS Dental www-sivut ja niiden sisältö on yrityksen sivujen käyttäjille tarjoama palvelu. DMS Dental www-sivut toimitetaan ”sellaisina kun ne ovat”. Siitä huolimatta, että yritys pyrkii parhaan kykynsä mukaan tarjoamaan täydellistä ja virheetöntä palvelua, yritys ei takaa, että sivuja voidaan käyttää keskeytyksettä tai virheettömästi. Yritys pidättää oikeuden tehdä www-sivuille muutoksia tai rajoittaa niille pääsyä milloin tahansa. Yritys ei anna mitään takuuta sivujen saatavuudesta, virheettömyydestä, luotettavuudesta tai sisällöstä eikä sisällön soveltumisesta kaupankäynnin kohteeksi tai johonkin tiettyyn tarkoitukseen. Yritys ei ole vastuussa mistään sivuilla tarjoamansa palvelun tai sen keskeytymisen aiheuttamista suorista, epäsuorista, satunnaisista, erityisistä tai välillisistä vahingoista, liikevoiton menetyksistä tai liiketoiminnan keskeytyksestä, vaikka tällaisen vahingon mahdollisuudesta olisi ilmoitettu yritykselle. Yritys ei myöskään ole vastuussa sivuston kautta palautetun esineen/tavaran kunnosta tai toimivuudesta. Yrityksen vastuu on enintään Suomen lain pakottavien säännösten mukainen.

DMS Dental www-sivuilla voi olla linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille sivuille. Siirtyessään tällaisille sivuille sinun on tutustuttava ja hyväksyttävä niiden mahdolliset käyttöehdot ennen käytön aloittamista. Siirtymällä linkitetyille sivuille hyväksyt myös, että sivut eivät ole yrityksen hallinnassa, eikä yrityksellä ole mahdollisuuksia vaikuttaa niillä luodun tai julkaistun aineiston sisältöön. Yritys ei ole vastuussa mistään kolmannen osapuolen sivujen sisältämästä aineistosta. Yrityksen ulkopuolisen, kolmannen osapuolen linkin sisältyminen yrityksen sivuille ei myöskään viittaa siihen, että yritys millään lailla kannattaisi, mainostaisi tai promovoisi kyseisiä sivuja tai niillä mainittuja tuotteita tai palveluita.

Lähettämällä materiaalia jollekin palvelimistamme esimerkiksi sähköpostitse tai yrityksen www-sivuston välityksellä hyväksyt ja vahvistat sen, että (a) lähettämäsi aineisto ei ole laitonta tai muuten julkaistavaksi kelpaamatonta; (b) ennen lähettämistä olet käyttänyt kohtuullisia varotoimia löytääksesi ja poistaaksesi aineiston mahdolliset sisältämät virukset ja muut epäpuhtaat tai tuhottavat ominaisuudet; ja (c) aineisto on sinun omaasi tai sinulla on rajoitukseton oikeus antaa se yritykselle, ja että yritys voi julkaista aineiston maksutta ja/tai sisällyttää aineiston tai sen sisältämän osan omiin tuotteisiinsa ilman vastuu- tai maksuvelvollisuutta; ja (d) et esitä lähettämääsi aineistoon perustuvia vaateita yritystä kohtaan ja sitoudut hyvittämään yritykselle kulut, jotka sille mahdollisesti syntyvät toimenpiteistä, joihin kolmas osapuoli ryhtyy lähettämäsi aineiston johdosta.

Yritys ei tarkista sivujensa käyttäjien lähettämän aineiston sisältöä eikä ole siitä vastuussa. Yritys voi harkintansa mukaan milloin tahansa poistaa käyttäjien lähettämän aineiston sivuiltaan.

Yritys ja sen tuotteiden/palveluiden nimet ovat yrityksen tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut sivuillamme mainitut nimet voivat olla haltijoidensa suojattuja tunnuksia. Pääsyä sivuillemme ei voi epäsuorasti tai muuten tulkita minkään sivuilla esiintyvän merkin lisenssi- tai muun käyttöoikeuden myöntämiseksi ilman yrityksen tai kolmannen osapuolen etukäteistä kirjallista suostumusta.

DMS Dental www-sivustoon sovelletaan Suomen lakia. Salon käräjäoikeudella on yksinomainen toimivalta ratkaista tähän vastuuvapauslausekkeeseen liittyvät riitaisuudet, pois lukien kuitenkaan kuluttajan oikeutta saattaa asia kotipaikkansa tuomioistuimen ratkaistavaksi.

Copyright Whitering 2017. Kaikki oikeudet pidätetään.